Budinca de paste

de AnyCostescu in Paste, 26 Mar 2014 | 8985 vizualizari

 

Este o ideee buna pentru cand iti raman paste . Decat sa le arunci mai bine improvizezi si faci o bunatate de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste gatite(ale mele erau cu suc de rosii, usturoi si salam haiducesc)
  • 1 cutie ricotta
  • 3 oua
  • 100g rulou de cascaval cu ierburi
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Intr-un vas batem ouale cu putina sare.

Adaugam ricotta si amestecam bine.

Incorporam pastele, mai adaugalm putina sare si piper.

Rasturnam totul intr-o tava in care am pus o hartie de copt.

Deasupra punem buctele mici de cascaval.

Dam la cuptor la foc mediu pt circa 20-25 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

GeorgiaA 1

26.03.2014, 22:15

Satisfyyourcravings 1

27.03.2014, 08:50

Foarte buna!

AnyCostescu 1

27.03.2014, 14:11

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu cascaval